140530 BMW Cherni Vrah 01A

Проектът има амбицията да се превърне в образец за най-успешно провеждане на търговската и фирмена политика на компанията, като в същото време е съобразен и с градоустройствената среда, както и с нормативните изисквания за територията и отговаря на показателите за устойчива и екологична среда.

Той отговаря изцяло на променените от 2016-та година Стандарти за съдържание и фирмена идентичност и съответства на най-високия клас шоуруми и сервизи в системата на BMW.

Сградата се намира в кв. Хладилника-Витоша, гр. София.

Тя представлява обособени шоуруми на BMW и MINI, както и общи сервиз, офисна част и паркинг.

Шоурумът на BMW е проектиран на три нива. – партер, втори и трети етаж, интегрирани в обема на основното застрояване.

Шоурумът на MINI е проектиран на две нива с оригинална за фирмата визия.

При влизане от главния вход, клиентите ще се посрещат на бюро за информация. Спрямо нуждите им ще бъдат изпращани до консултанти за покупка на нов автомобил или съветници за ремонтни дейности.

Предвидени са и магазин с аксесоари и рекламни материали, бюро за приемане на заявки и издаване на резервни части, кафе-зона и кът за клиенти.

Сервизната част включва складови помещения, приемна бърз сервиз /дребни ремонти, които не изискват много време за отстраняването им/, основен сервиз, тенекиджийно /ремонт на ударени автомобили/, подготвително /помещения за довършителни работи преди боядисване и боядисване на автомобили/, както и автомивка.

Предвидени са 55 открити паркоместа за леки автомобили, от които 3 за хора в неравностойно положение. В подземния паркинг са предвидени 32 и 33 отделени паркоместа за складиране на нови автомобили.

ОБЩА ПЛОЩ НА ОБЕКТА – 10579,55 кв.м.

Срок за приключване на обекта:  Септември, 2017

140530 BMW Cherni Vrah 01A 140530 BMW Cherni Vrah 02A 140530 BMW Cherni Vrah 03A

 

 

 

 

bmw_paradise_raboten_2016 _ 0. Ground Floor